ZigaForm version 5.5.1

Technische informatie video-on-demand

Hoe plaats ik mijn video op MusicStream?

Na het invullen van het formulier stuur je de video naar info@musicstream.nl, bij voorkeur via WeTransfer. Na ontvangst van je video controleren wij het bestandsformaat en plaatsen wij deze op MusicStream. Na betaling van de setupkosten stellen wij de video beschikbaar voor betalend publiek.

Welke bestandsformaten gebruikt MusicStream?

MusicStream maakt met name gebruik van MPEG-4 met H.264/AAC codecs. 

Wat is de maximum bestandsgrootte van mijn video?

De maximum bestandsgrootte is 1GB, en de video mag maximaal 0,5 uur duren. Als het bestand deze grootte overschrijdt, zal deze teruggebracht worden tot de maximum grootte. Dit kan leiden tot verlies van beeldkwaliteit. Uiteraard is MusicStream hiervoor niet aansprakelijk.

Als mijn video langer duurt dan 0,5 uur?

Geen probleem, dan berekenen wij jou de extra lengte door naar rato.

Hoe krijg ik kijkers voor mijn video?

MusicStream zorgt voor de plaatsing van jouw video achter een betaalmuur. Daarnaast zorgt MusicStream voor de afhandeling van de betalingen. MusicStream is niet verantwoordelijk voor het aanbrengen van kijkers voor jouw video. Dit doe je zelf. Je kunt je video delen via Facebook, Twitter of andere social-media of kanalen. Uiteraard krijgt je hiervoor de link naar je video.

Hoe is mijn video beveiligd?

Uw video is beveiligd middels encryption. Alleen de betalende en ingelogde bezoeker kan de video bekijken. De video kan dus niet vrij doorgestuurd worden naar een niet betalende kijker.

Wat doet MusicStream na afloop met de video?

Na afloop van de contractperiode zal MusicStream de video verwijderen van de server.